Kent Palmgren
Lic.Mentaltränare - Biohacker* - ICC Coach - NLP Master
Jag började intressera mig för IMT - (Inre Mental Träning) genom Fil Dr. Lars - Eric Unesthål i början på 1980 talet, genom flerårig utbildning på SLH - Skandinaviska Ledarhögskolan har jag sedan examinerats som Lic. Mentaltränare. Du kan hitta mig här.

För att utöka mitt kunskapsområde har jag genom SLH även certifierat mig som:
-   ICC - International Certified Coach. Du kan hitta mig här.
-  Mindfulness Practioner

Genom NLP Insitutet har jag erhållit en gedigen utbildning inom:
Neuro Lingvistisk Programmering
NLP är en beteendepsykologisk modell som baseras på studier av kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. Namnet NLP refrerar till hur hjärnan och språket samarbetar för att skapa den verklighet som formar basen av vad vi noterar, gillar, strävar efter, och de beslut vi tar.
 
Kunskaper inom ämnet Hypnos har jag erhållit genom Fredrik Praesto och kunskaper inom nutrition och biohacking kommer från Paleo Institutet och Martina Johansson.

Genom åren har jag haft klienter inom motocross, boxning, friidrott, handboll osv.. och har även utövat vanlig Life Coachning till privatpersoner, med mycket positiva resultat.
Kent Palmgren Aikido 2:dan
Vi människor besitter oanade resurser och förmågor till att kunna skapa och ge oss det liv som vi eftersträvar, det enda som hindrar oss är vår egen rädsla och tillit till vår egenförmåga för utveckling och förbättring, allt vi gör kommer alltid från en tanke, det är när vi kan kontrollera våra tankar och fokusera på det som vi önskar som vi kan få bättre kontroll på våra liv och få det liv som vi vill ha.
Erfarenhet

Föreläsningar.


ICC Coach, 2011 - 

Mentalträning och Neuroledarskap 2011-

Föreläsningar till företag/försvaret inom ämnet Mänskliga Faktorer, vilka mänsksliga faktorer som påverkar vårt handlande.i arbetet och dagliga livet.


Human  Factors, 1999 -

Utbildning
Hitta mig